Novice

Novejše Starejše Arhiv
 • Ženstvene ali športne v obutvi Alpina

  Ženstvene ali športne v obutvi Alpina

  April 2016

  Šport je v modi

  V kolekciji pomlad poletje sta se združili tradiciji športne in modne kolekcije in nastali so novi modeli ženskih superg Alpina. Superge so že več sezon zelo priljubljene, zato boste hitro našle način, kako jih kombinirati s pomladnimi kosi oblačil, kjer je opaziti paleto močnih, živahnih barv ter sezonsko nevtralni  črno in belo. Hkrati z močnimi barvami izstopa trend močnih, impresivnih motivov z abstraktnimi fuzijami ali geometrijskimi vzorci.

  Poleg mnogih možnih kombinacij, vas bodo superge razvajale tudi z izjemnim udobjem, ki ga vaša stopala lahko občutijo le ob stiku s kakovostnimi naravnimi materiali.  V kolekciji Alpina boste našle več barv superg, na vas pa je, da skreirate svoj pomladni videz, ob katerem si boste rekle 'Meni je prav'. 

  Ženska očarljivost

  Vaš adut, ki se naj prebudi iz zimskega spanja. Odkrijte nov val očarljivosti tudi s pomočjo ustrezno izbrane obutve Alpina. Ena izmed zapovedi pomladi je ženstvenost, ki jo boste pričarale s pastelnimi odtenki rožnate, rdeče in drugih barv ter z izbiro obleke z volančki, naborki, čipkami ali tankimi prosojnimi materiali. Popolno kombinacijo dosežete z visokimi petami, suknjičem in modnimi dodatki. V kolekciji Alpina lahko izbirate med različnimi modeli usnjenih salonarjev, balerink in drugih modelov v kombinaciji z modnimi torbicami. Odkrijte žensko v sebi in si recite 'Meni je prav'. 

  Poletna osvežitev s črtami in vzorci

  Prvi sončni dnevi  kar kličejo po kosih oblačil in obutve, ki nas bodo popeljali v poletno romanco. To sezono so zelo modne črte v mnogih izvedbah, ki si jih boste lahko privoščile na enostavnih maxi poletnih oblekah, zraven pa nataknile sandale z debelejšimi belimi podplati. V kolekciji Alpina najdete sandale in balerinke z belimi podplati v več barvah in potiskih. 

  Nova klasika 

  Žal službene obveznosti in razni dogodki, ki zahtevajo večjo mero urejenosti in zadržanosti ne počivajo niti poleti, ko smo z mislimi že na počitnicah nekje daleč. Prav v toplejših dneh je zelo pomembno, da svojim stopalom privoščimo mehke, naravne materiale, ki dihajo. Klasični sandali s peto so dobili nov videz po navdihu čipk, s katerimi se boste gotovo srečale pri izbiri vaše poletne obleke za službene ali posebne priložnosti.  

  Tako kot obutev Alpina je praktičen tudi vaš nakup v spletni trgovini  www.alpinashop.si.      

 • Šport je v modi

  Šport je v modi

  Marec 2016

  Po skoraj sedemdesetih letih razvoja športne obutve in ženskih čevljev za vsak dan, sta se v kolekciji pomlad poletje združili obe zgodbi in nastali so novi modeli superg Alpina.
   
  Poleg navdiha iz športne zgodbe, je kolekcijo superg Alpina navdihnila moderna umetnost, odraz njenega vpliva pa je barvna paleta močnih, živahnih barv in vzorcev. Superge so v modi, zato boste hitro našle način, kako jih kombinirati s pomladnimi kosi oblačil, kjer smo opazili paleto močnih, živahnih barv kot so Ives Klein modra, vermilion rdeča, veridian zelena, chrome rumena ter sezonsko nevtralni barvi črna in bela. Hkrati z močnimi barvami prihaja trend močnih, impresivnih motivov z abstraktnimi, ekspresionističnimi fuzijami, slikarskimi čačkami ali geometrijskimi vzorci.
   
  V kolekciji Alpina boste našli nove modele superg in čevljev za vsak dan, na vas pa je, da poiščete svoj pomladni videz, ob katerem si boste rekli 'Meni je prav'. Preizkusite udobje na vaši poti. 
   
   
 • Februar 2016

Novejše Starejše Arhiv
X