Novice

 • Čokoladna modna revija Visoke šole za dizajn in Alpine.

  Čokoladna modna revija Visoke šole za dizajn in Alpine.

  27.09.2013

  V prestolnici se bo v soboto, 26. oktobra 2013, odvijalo nenavadno dogajanje, ko se bo mesto spremenilo v raj za ljubitelje čokolade. Na čokoladnem dogodku si boste lahko ogledali tudi modno revijo Visoke šole za dizajn in čevljev Alpina.

   Na čokoladnem sejmu, imenovanem Čokoljana, bodo predstavljene  različne kakavove specialitete, butične čokoladnice in slaščičarne kot tudi izobraževalne ustanove na področju slaščičarstva in gostinstva.  Večerni program pa bo popestrila čokoladna modna revija Visoke šole za dizajn, kjer se bodo manekenke sprehodile po modni pisti v čokoladnih kreacijah in čevljih Alpina. Po pisti se bo med drugimi sprehodila tudi Miss Hawaiian Tropik – Tjaša Sidar.

  Novi modeli salonarjev in gležnjarjev Alpina so ustvarjeni  kot nalašč za modno revijo čokoladnih kreacij saj prevladujejo rjave, čokoladne barve in barve konjaka v večih odtenkih. Za vse ljubiteljice in ljubitelje čokolade pa je Čokoljana lepa priložnost, da dobite nove ideje za vaš jesenski videz. Če so vam všeč čevlji v rjavih, čokoladnih odtenkih, vljudno vabljene, da po modni reviji zavijete v prodajalno Alpina, kjer si lahko izberete vaš par.

  Vljudno vabljeni na čokoladno modno revijo!

  Več o čokoljani na http://cokoljana.si/ in https://www.facebook.com/Cokoljana

X