Črna in lakast videz

Letošnja jesen je  v  znamenju materialov lakastega videza, usnja in živalskih vzorcev. Med barvami prevladuje tako imenovana 'bikerska'  črna in temno rjava z zlatim okrasjem. Sijoče kovinske barve, ki se ne morejo skriti med povprečjem, pa so absolutni letošnji trend. 

Drzni materiali in dodatki

Letošnjo jesensko obutev, tako kot oblačila, krasijo najrazličnejši drzni materiali in dodatki. Priljubljene kovinske zakovice, ki že več sezon popolnoma prevzemajo ulice, ostajajo. Opazne so na različnih modelih obutve, salonarjih, gležnjarjih, škornjih, celo na supergah. Letošnja novost pa so še izstopajoče zadrge, zaponke, paščki in gumbi.

Bulerji se vračajo. 

Gležnjarje in škornje letos srečamo v mnogih različicah. Za tiste bolj uporniške po duši so velik trend bulerji, ki so iz sprva delavskih čevljev prerasli v legendarno obutev za modne navdušence. V Alpinini kolekciji je na voljo več barv, od klasične sive, do rdeče, modre, zelene in celo snežno bele. 

Superge so nepogrešljiv modni kos

Superge že dolgo ne veljajo le za športno obutev, ampak  so se uveljavile kot nepogrešljiv modni kos garderobe. Z njimi boste težko zgrešili, saj lahko vsak videz spremenijo v drznejšo verzijo. Letos so dobile še modno preobrazbo, saj so zasijale v kovinskih barvah in se odele v pletenine in živalske vzorce. 

Čevlji iz šestdesetih

Tiste, ki se ne morete spoprijateljiti z visokimi petami, boste nad letošnjim trendom navdušene, saj zapoveduje  romantične čevlje brez pet, kakršni so se nosili v šestdesetih letih minulega stoletja. Te ljubke čevlje najdete v Alpinini kolekciji v različni izvedbi in barvah.  Udobni nizki čeveljci s kovinskimi dodatki, zanimivimi detajli in lahko tudi paščki, so odlična alternativa visokim petam. Temačni, zadimljeni, mešani odtenki, kot so barva kamelje dlake, umazano zelena, krem, rjava in rdečkasta barva so prave barve za jesen.

X